Wil jij op een makkelijke manier een zakcentje verdienen? Dat kan! Waarschijnlijk heb je nog wel een

gebruikte ‘oude’ telefoon ergens liggen. En waarschijnlijk ligt die telefoon er al een hele tijd ongebruikt en voor niets. Je kunt via heel veel bedrijven je oude telefoon verkopen. Hiermee verdien jij een zakcentje zonder er heel veel te moeten doen.

Wat moet je doen?

Jij neemt contact op met een van de bedrijven die oude telefoons inkopen. Deze bedrijven zijn via internet heel makkelijk te vinden. Als je het juiste bedrijf hebt gevonden en je hebt contact genomen is het heel simpel. Het verschilt per bedrijf. Bij het ene bedrijf krijg je een doos opgestuurd om de telefoon te verzenden. Bij het andere bedrijf moet je een eigen doos regelen. Bij beide dozen is het wel de bedoeling dat hij de telefoon niet beschadigd word. Als de telefoon verzonden is en aangekomen bij het bedrijf hoef je er zelf niets meer aan te doen. Het bedrijf bekijkt of de telefoon niet beschadigd is en of alles nog goed werkt. Als de telefoon in een goede staat is wordt het geld overgestort naar je rekening en heb je verdiend aan je oude telefoon.

Hoe wordt de prijs berekend?

De prijs voor je oude telefoon is afhankelijk van meerdere aspecten. Een belangrijk aspect is natuurlijk het merk. Het populairder merk levert natuurlijk veel meer op dan een minder populair merk. Daarnaast is het model heel belangrijk. Hoe nieuwer het model hoe hoger de vergoeding die je krijgt voor je oude telefoon. Het is natuurlijk ook logisch dat de staat van de telefoon heel belangrijk is. Als de telefoon nog goed werkt en hij heeft aan de buitenkant ook weinig beschadigingen levert hij meer op dan een telefoon die helemaal beschadigd is en nog helemaal gerepareerd moet worden.

Wil je weten wat je oude telefoon waard is? Bezoek www.cashvoormobiel.eu en bereken direct de actuele waarde van je oude telefoon.