Een nieuwe telefoon aanschaffen: dat is helemaal niet nodig!

 
Ben je van plan om een nieuw abonnement af te sluiten, omdat je oude iPhone kapot is? Wij raden je dit af! Een nieuw abonnement met iPhones is namelijk vaak ontzettend prijzig: zeker met de nieuwste iPhones. Dit is een veel betere oplossing: je kunt veel beter een sim only abonnement afsluiten en je huidige toestel laten repareren. Bij een sim only abonnement is het maandelijkse tarief van je abonnement veel goedkoper: je betaalt namelijk alleen voor de belminuten, sms’jes en de databundel. Je betaalt niet zoals bij een telefoonabonnement voor het toestel. Ook hoef je geen aanbetaling te doen. Wel moet je nog eenmalig een bedrag betalen om je iPhone te laten repareren.

Het eenmalige bedrag kan hoog zijn, maar op lange termijn bespaar je veel geld. Je hebt namelijk vervolgens een hele lange tijd geen kosten meer aan je mobiele telefoon en je betaalt alleen nog het maandelijkse tarief voor je sim only abonnement.

Het is mogelijk om reparatie uit te voeren op alle iPhone-modellen. Bij een reparatie kun je zelf bepalen wat je van je iPhone wilt laten maken. Zo kun je het scherm laten repareren of de batterij laten vervangen. Gaat je iPhone niet meer aan, omdat de smartphone de oplader niet meer pakt? Ook dit kan opgelost worden: je kunt de dockconnector van je iPhone vervangen, waardoor de iPhone de oplader weer pakt. Als je niet weet wat er stuk is aan je iPhone, kun je hem ook door een professional laten nakijken. Die kan je dan precies vertellen wat er stuk is aan je telefoon.

Door een Apple reparatie uit te laten voeren, kun je je iPhone weer een nieuw leven in blazen en kan de iPhone weer jaren mee en je bespaart ook nog eens ruim 20 euro per maand!