De nieuwe iPhone 7 is pas uitgekomen en in vergelijking met zijn voorganger heeft deze een aantal kleine voorruitgangen. De iPhone 7 heeft niet echt iets nieuws of spectaculairs. Het meest aparte aan de nieuwe iPhone 7 is dat deze geen ingang meer heeft voor een koptelefoon. Deze feature werd niet door iedereen goed ontvangen en op social media ging het ook flink los met de geintjes over de deze nieuwe feature. De koptelefoon kan nu worden aangesloten via bluetooth en is daardoor draadloos. Een nadeel van hiervan is dat de oortjes makkelijker kwijt geraakt kunnen worden. De oortjes van Apple zijn al niet te groot omdat dit er anders raar uitziet. Een ander punt is dat deze oortjes redelijk aan de dure kant zijn namelijk rond de 179 euro. Tevens worden deze oortjes niet meegeleverd en is het alleen mogelijk om muziek af te spelen over de speakers. De kwaliteit van de speakers is voor een smartphone dan ook zeer goed. Ook is het nieuwe design van Apple waterdicht tot een meter en kan zelfs een half uur onderwater.

 

De iPhone 7 heeft een wat uitstekende camera aan de achterkant, deze is wel voorzien van één van de beste camera’s op dit moment. Waardoor de foto’s van een zeer hoge kwaliteit zijn. De iPhone 7 is voorzien van een 4,7 inch retina touchscreen. Door deze retina technologie zijn de kleuren extra scherp en is de resolutie zeer hoog. Waardoor dit scherm behoort tot 1 van de beste schermen op dit moment. Verder beschikt de iPhone over alle beschikbare gemakken.

 

Bellen is ook gewoon nog steeds mogelijk, wat wel het belangrijkst is aan een telefoon. Mocht u een keer druk zijn en de telefoon missen dan heeft Bizziphone voor u de oplossing, namelijk een antwoordservice. Deze telefoonservice zorgt ervoor dat al uw telefoontjes worden opgenomen zo bent u altijd bereikbaar.