Een telefoon zonder abonnement, het kan nog steeds allemaal. Zelfs in de speelgoed winkel kun je een telefoon zonder abonnement kopen. Maar waarom wil je een telefoon zonder abonnement? Misschien bent u op zoek naar een telefoon voor je kind. je kind heeft inmiddels de leeftijd bereikt dat ze gaan zeuren om een mobiele telefoon. omdat tegenwoordig al de klasgenootjes een mobiele telefoon hebben.

Veel mensen vergeten dat een prepaid telefoon veel duurder is dan een telefoon met een abonnement. Maar ook daar zijn tegenwoordig hele mooie oplossingen voor. Zo kun je bij Simpel al een simonly abonnement afsluiten voor een paar euro in de maand. En je kunt er zelfs instellen dat wanneer je tot 20 euro wil bellen dat je dan ook maar tot 20 euro kunt bellen. Dit is een erg makkelijke oplossing als je je kind niet met een duur abonnement wilt opzadelen. Want u moet de rekening vaak betalen als u een abonnement voor je zoon of dochter afsluit.

maar niet getreurd bij ons kunt u een snelle makkelijke en goedkope simonly vergelijken. Ook een simonly bij Simpel maar er zijn nog veel meer aanbieders die misschien nog wel goedkoper zijn dan hun. Maar omdat een telefoon zonder abonnement een stuk goedkoper is kun je bij ons gewoon eens kijken wat de opties en mogelijkheden allemaal zijn. door ons handige systeem heeft u snel en makkelijk alles op een rij en wordt de goedkoopste simonly voor u vergelijken. wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u het abonnement ook nog eens bij de aanbieder zelf bekijken.

En als je dan besloten hebt dat het een goede simonly abonnement is kunt u hem makkelijk, snel, en veilig aanvragen. Meestal krijgt u dan binnen een paar dagen het nieuwe simkaartje opgestuurd en kunt u gelijk genieten van het goedkope abonnement. want tegenwoordig wil toch niemand meer een prepaid telefoon? Een prepaid telefoon kost tegen woordig bijna net zo veel als een telefoon met een abonnement, en dan heb ik het nog niet eens gehad over hoe snel je eigenlijk van je beltegoed af bent. kom je eens kijken op onze website ?